dilluns, de maig 21, 2007

I de cop un 0-6

Tot i els problemes que aquests dies tinc per connectar-me a internet, no podia deixar d’escriure quatre ratlles després del 0-6 d’ahir al Calderón. Sí, sí, 0-6. Al Calderón i contra l’Atlético de Madrid. Un partit que no deixa ningú indiferent, i del què escric sis reflexions “a bot pront”, no del tot ordenades:

1. Els nostres jugadors, qué pease cabrons, amb tot el carinyo sigui dit. Si són capaços de fotre un 0-6 al Calderón…¿a què han estat jugant fins ara? El resultat d’ahir em confirma que fins aquesta setmana no s’havien posat les piles de veritat. Que, tal i com deia al darrer post, hem anat acumulant decepcions al llarg de la temporada però, fins la setmana passada, no vam veure expressions de veritable gravetat en els protagonistes de la comèdia. S’han posat les piles de veritat, i ja ho veieu. 0-6. I podiem haver estat 8 o 10 (dos pals, i tres o quatre ocasions clares més).

2. Que a part de peaso cabrons són, quan volen, uns extraordinaris jugadors. Alguns dels gols d’ahir van ser una meravella que no només reflecteixen ganes i fam, sinó una extraordinaria classe. Qué bó és el cabró de Ronaldinho, qué bó és el cabró de Deco (partidàs del protugués), el cabró del Messi…i que bó i generós és el cabró d’Eto’o quan no té pichichis ni premis individuals al cap. Qué bons que són tots, quan de veritat comencen a veure possibilitats reals que el club els traspassi.

3. Que problema físic a banda (crec que realment és un problema real), el principal hàndicap de la temporada ha estat d’actitut. Quan s’han posat les piles de veritat i han deixat de “perdonar”, aquest equip ha estat una màquina. Perquè ahir no van perdonar ni després de fer el tercer, ni amb l’expulsió del rival, ni després de fer el quart, ni després del cinqué, ni del sisé…

4. Que per edat i classe aquest equip no hauria d’estar acabat. Si no fos per l’actitut mostrada al llarg de la temporada, aquest equip no necessitaria una revolució: només quatre o cinc reforços de veritat (no com els què s’han fet fins ara), una pretemporada com deu mana, una bona planificació física al llarg de l’any, i menys permisivitat i complacència des del club i el cos tècnic. Si això es pogués garantir per l’any vinent, i no hi hagués problemes entre els cracs, s’hauria de confiar en la base d’un equip tant plé de talent i que els darrers anys ens ha donat tant.

5. Que, a pesar de què ahir em van fer tornar a disfrutar…”a buenas horas mangas verdes”. I que tot i que ahir vam disfrutar, no ens enganyem: les lligues no es guanyen guanyant un partit per 0-6, sinó sis partits per 0-1.

6. Tot i que “nunca es tarde si la dicha es buena”, la veritat és que la Lliga és cada cop més difícil i l’estrepitòs fracàs de la temporada, cada cop més a prop de fer-se realitat, perquè el Madrid, els peaso cabrons del Madrid, no fallen. De moment.

PD: Algun dia hauriem de parlar d’aquest etern aspirant a tot que és l’Atlétic de Madrid. Perquè aquests també…vaya tela.

8 comentaris:

Pau Margarit Company ha dit...

Doncs mira aquell athletico que ens apallisaria perque els resultats anterions contre latletic i contre el altres equips havien estat nefastos, tant en joc com en resultat.

Tambe vull comentar la sort que te el madrit, perque al final sempre acava guanyant a l'ultim moment, nosaltres fem al reves per exemple amb el betis
que a l'ultim insntant vam perdre mitja lliga, i ara hem de recuperar aquesta mitja lliga, hi es guanya com molt bé va dir eto'o i és posanti ous i prou.

Tot hi que es molt dificil ara guanyar la lliga jo crec que si fem el mateix que vam fer ahir la guanyarem, perque el madrit fa massa temps que no te opcions per guanyar algun titol i ara nosaltres em de fer veure que ells ja tenen la lliga guanyada, pero que nosaltres encara podem.
Aixi podrem aconseguir el seu nerviosisme o la seva extremada confiança.

Visca

Anònim ha dit...

Bones patidor,

1- És veritat que els jugadors s’han vist amb l’aigua al coll i han apretat però això del futbol no és pitjar un botó i que tot comenci a funcionar.

2- Els jugadors són bons però això no serveix si no guanyes títols.

3- L’actitud, especialment la prepotència i la deixadesa, ha estat la clau sens dubte.

4- L’equip no està acabat, només s’ha de separar el gra (els que tenen ganes de lluitar i guanyar) de la palla (els que ja no ho faran millor del que ho han fet).

5- Del 0-6 a mi em sobren 5 gols.

6- La Lliga està perduda a l’espera d’un miracle.

Salutacions

Alba ha dit...

Una partit per mostrar el que no ha fet durant tota la temporada. Esperem que s'esperonin una mica amb les tres finals que queden fins acabar la temporada.
Salutacions

Anònim ha dit...

El talento sin voluntad y trabajo esta condenado a marchitarse y sin humildad se convierte en orgullo que acaba degradando a las personas que lo poseen.

Joan Bardina (1877-1950) pedagogo catalán

Anònim ha dit...

tots units fent força.
que el barça no ha estat bé aquest any, està clar. Que la lliga la pugui guanyar el madriz ems embla realment lamentable, pq encara han fet una mica més de pena que nosaltres.

lliga dels transistors again.
esperit dream team, guanyarem l'ultima jornada.

Anònim ha dit...

Tot és relatiu o l’hegemonia del Barça

Ahir el Milan va rellevar el Barça com a camió d’Europa. I tanca un període (cicle ?) de tres anys en els que, malgrat tot, i encara que no guanyi la lliga, el Barça ha tingut l’hegemonia continental. Veiem que han fet alguns equips (si no m’equivoco) a les 3 darreres temporades:

Milan: 1 Champions, 1 copa italiana, finalista i semifinalista Champions
Liverpool : 1 Champions, 1 Cup , i finalista Champions
Chelsea: 2 Premier League, 2 Cups.
Madrid: 1 Lliga ?
Sevilla: 2 UEFA, 1 Lliga ?
Barça: 1 Champions, 2 Lligues (3?)

Està clar que el Barça té el millor balanç, malgrat tot...

Anònim ha dit...

site de esporte rede globo televisao brasileira.http.globoesporte.globo.com/

Anònim ha dit...

Fútbol, Deportes en general, Informática, Videojuegos, temas de libre elección (General), Música... Un Foro en el que tenemos una sección de Cromos, una Tienda Virtual donde poder hacer sus apuestas semanales sobre Fútbol, Fórmula 1, Moto GP... con una Liga Virtual-Manager para el año que viene, y muchas opciones más!!

Aquí no importa de qué equipo seas, importan las personas, no miramos el escudo y todo el mundo es bien recibido...

www.mushofutbol.com