dilluns, de febrer 26, 2007

Premis "Patidor Culé 2006"

Valorats els vots emesos pels comentaristes del blog, procedeixo a fer públics els resultats de la primera edició dels "Premis Patidor Culé 2006". Els resultats són:

A la qüestió "Com valoreu globalment l'any del Barça 2006?", el resultat guanyador ha estat: "Molt bó", amb 34 punts. En segona posició ha quedat "Inmillorable", amb 8 punts.

A la qüestió "Què és el que més valoreu d'aquest 2006?", el resultat guanyador ha estat: "Guanyar la Champions" amb 40 punts. En segona posició ha quedat "El títol de lliga", amb 28 punts.
En la categoría "Premi Patidor d'Or" al millor personatge barcelonista d'aquest 2006", el guanyador és "Ronaldinho", amb 26 punts. En segona posició ha quedat "Eto'o", amb 24 punts.

En la categoría "Premi Manolo Clares" al barcelonista en pitjor forma de l'any", el guanyador és "Joan Laporta", amb 25 punts. En segona posició ha quedat "Dusko Ivanovic", amb 22 punts.

En la categoría "Premi Patidor de Carbó al pitjor fet del 2006", el guanyador és "Perdre la Supercopa d'Europa", amb 20 punts. En segona posició ha quedat "Perdre el Mundial de Clubs", amb 16 punts.

En la categoría "Premi Patidor d'Or Mundial" al millor jugador de l'any de tot el món", el guanyador és "Ronaldinho", amb 28 punts. En segona posició ha quedat "Eto'o", amb 16 punts.

En la categoría "Premi Arévalo" al millor humorista de l'any", el guanyador és "Ramón Calderón" per "Prometo que ficharemos a Cesc, Kaká y Robben", amb 23 punts. En segona posició ha quedat Xose Mourinho, pel conjunt de la seva obra, amb 18 punts.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

joder, es veure la foto del puyi amb la champions i gallina de piel

Anònim ha dit...

Premios lógicos, merecidos y poco discutibles.
Gracis Patidor

@mikelele
Siempre nos quedará Paris(y Londres of curse)