dimarts, de març 06, 2007

Adéu

Amb ràbia, amb impotència, adéu Europa. Liverpool-0, Barça 1. Mai una victòria tant prestigiosa podia ser tant dolorosa. Una victòria a Anfield, davant la millor afició del món (sí, la millor afició del món), i superant als Reds, l'equip de les cinc Copes d'Europa, a casa seva. Una victòria patida, aconseguida a base de casta, de fé, d'entrega, de patiment, i de sort. Sí, també de sort, perquè hem guanyat però ens podiem haver endut cinc. Gran Víctor Valdés. Però Gran, Gran. Ens queda l'honor. Hem guanyat a Anfield. Hem guanyat després de demostrar-li a Europa que el Barça no es rendeix. I que és capaç de sortir a Anfield amb un 3-4-3. I guanyar. I hem guanyat. Però hem perdut. L'el·liminatòria. Atenes. El somni d'una nova Champions. De fet no hem perdut avui. Vam perdre a l'anada. I Anfield no és Saragossa. Gràcies a tots per l'esforç. Per sortir a totes. Per no perdre l'estil. Pel salt d'alegria que m'ha fet donat Guddy. L'anàlisi fred i racional del què ha passat, un altre dia. Avui, Gràcies. I Adéu.

Foto: Marca.com.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La victoria tiene un centenar de padres, pero la derrota es huérfana.
John Fitzgerald Kennedy

Esta derrota-victoria también tiene padres. Visca el Barça

Estoy con vosotros patidor y patidora.

Anònim ha dit...

llàstima companys, no han pogut.

Almenys marxem havent guanyat i veient que els jugadors s'ho han deixat tot. Ells han sigut millors i res més.Mai ningú ha guanyat 2 champions seguides, tornem-hi l'any que ve ...recordeu el madriz?..a guanyar. Aaquest any intentem el doblet i no ens carreguem un "cicle" ni històries rares, aprofitem que tenim una bona base a la plantilla i millorem-la de cara a que poguem estar uns anyets més a dalt de tot.

visca el barça sempre

Anònim ha dit...

El que està claríssim es que si el Barça hagués jugat la primera part del partit com la segona, potser ara no ens estaríem queixant-nos ni parlant d'això, però el futbol es así...
Semblava que la porteria del Barça tingués un angel o algo, perquè no entrava ni un gol tu! i gràcies també de Valdés, tot i així, no va servir de res ni van saber aprofitar les oportunitats que sorgien; encara així van deixar ben clar que estan a un bon nivell i van estar a peu de canó i aguantant la pressió del seu contrincant!!
Força Barça i força Rijkard

Anònim ha dit...

Bueno no ha pogut ser, però s'ha intentat,almeyns s'ha lluitat, encara que nomès la segona part...i es que no es podia fer res més. El barça ha estat superat per liverpool, ha sigut molt més fort físicament, i a nivell tàctic també, jugant molt ordenats,un equip que no té res més, nomès això, però suficient per guanyar al barça d'aquesta temporada, que està a hores lluny del que va ser la temporada passada.Perquè nomès que el tridente estiguès al 80% de la temporada passada, li haguèssim fotut un bany al liverpool.
Eto'o no està encara per jugar 90 minuts,i Messi tampoc,bastant van fer..;lo de Ronaldiño es una altra història, no està bé, en cap partit dels importants d'aquesta temporada ha sigut decisiu, no ha sigut la estrella que era els altres anys,s'ha d'animar i recuperar-ho, perquè segueixi sent el millor jugador del món, que d'això no hi ha cap dubte, però s'ha de demostrar diàriament,per això s'ha d'entrenar sempre amb intensitat i regularment!!!!
Ánim que encara hem de guanyar la lliga i la copa del Rei, FORÇA BARÇA!!!

PD: la eliminatòria ja es va perdre en el partit d'anada al camp del barça.