dissabte, de març 01, 2008

Nit de Miss Espanya

Lliga. At.Madrid 4-FC Barcelona 2.

Avui, nit de Miss Espanya, el Barça ha anat a la capital del regne a exhibir la seva figura, amb l'actitut orgullosa, prepotent i de desídia amb que una mala Miss surt a la passarel·la.

Després de fer el més difícil, posar-se a dos punts del líder, els jugadors han jugat al Calderón com feia setmanes no feia: passejant-se, jugant al tran-tran, confiant que la seva classe, combinada amb la (fins avui) calamitosa situació de l'Atlético, seria suficient per a guanyar còmodament al Calderón.

I ens em endut quatre. Perquè quant surts així, sense tensió, intensitat, joc ràpid, sense les línies juntes, quan no assetges la porteria contrària...i jugues contra un rival ferit amb homes de qualitat, et pot passar això.

Avui no hi hagut el joc ni les ocasions que hi van haver a contra el Celtic o el València. Tot el contrari. L'únic en què s'ha semblat el Barça d'avui al dels últims partits és que ha continuat permetent un 100% d'encert del rival en els xuts a porta. L'Atlético ha xutat quatre cops entre els tres pals i ens ha fet quatre gols. La cosa ja és altament preocupant per a un equip que vol ser competitiu i aspira a guanyar títols.

En una nit en què podiem haver donat un mostra de joc, autoritat i intimidació a la mateixa capital del reino, ensenyem les nostres feblesses i ens tornem a distanciar del líder, que aquest cop no ha fallat.

Sí. Tornem a estar a cinc. I haurem d'acceptar les bromes de la rima, encara que dolgui. Misscagoncony!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

..y yo de gusto salto y brinco.

Pat Andrews

Alba ha dit...

La veritat es que no va ser la nit per cap del Barça, el técnic crèc que es va equivocar deixant a Messi a la banqueta y els jugadors no van estar a l'alçada.
Salutacions

Tequila ha dit...

Nuevo blog de deportes, música, humor y otros menesteres donde aseguramos poca cosa, pero la risa no faltará. Un saludo!

http://coldassboyz.blogspot.com/