dimecres, d’octubre 18, 2006

Bona nit a tothom

Bona nit a tothom. Són les 2 i 13 minuts de la matinada d'aquest dimecres 18 d'octubre de 2006 i estrenem aquest blog. Falten poques hores perquè el Barça s'enfronti al Chelsea a Stamford Bridge, en partit corresponent a la lligueta de primera ronda de la Champions League de la temporada 2006-2007, i estrenem aquest blog.

El blog és de moment molt senzillet, però intentaré anar-lo ampliant amb informació i enllaços, i cada dia anar-lo alimentant amb les meves reflexions, palles mentals i parides de collita propia. Si us ve de gust, podeu comentar els articles, donar la vostra opinió, dir-li a l’autor que no té ni punyetera idea (amb respecte, per favor!), etc...La veritat és que no sóc un expert en cap matèria, i sobre el futbol no en sé més que ningú. L'única pretensió d'aquest blog és tenir un espai on abocar les meves il·lusions, esperances, decepcions, frustacions i alegries culés, i compartir-les amb un lector imaginari (perquè imagino que de lectors reals o no hi haurà cap o n'hi hauran ben poquets: la família, algun altre malalt de Barça i algú caritatiu amb bon cor) .

Si de veritat ets un lector extern, t'agraeixo la teva visita. Si després de la primera visita algun dia en fas una segona és que estàs tant malalt de Barça com el propi autor d’aquest de blog.

De moment, sigueu tots benvinguts (sí és que hi ha algú per aquí). Espero que aquest blog sigui un bon punt de trobada amb tants i tants malalts d'esport, de fubol i de Barça com jo. Entre tots ens podem ajudar a alleugerir els nostres patiments. Au!