diumenge, d’abril 01, 2007

16+1=27


No és que no sàpiga sumar. Però és que avui, l'equip d'hoquèi patins que dirigeix Quim Paüls des de la banqueta, i el "Negro" José Luís Paez des de la pista, ha guanyat la 17ena Copa d'Europa d'hoquei patins de la història del club. Ho ha fet guanyant la final four a Bassano (Itàlia), i guanyant a la final (5-2) al propi equip local. I per molt que l'hoquei sigui minoritari, i importi a ben pocs culés, és una fita gens menyspreable que no es pot passar per alt.

Entre d'altres coses perquè aquesta Copa d'Europa, la 17a de la secció d'hoquei, és la 27 que suma el club entre les quatre seccions professionals. Fet que ens confirma com el club europeu amb més Copes d'Europa en totes les disciplines. Llàstima que les Copes d'Europa no estiguin millor repartides entre les seccions...

Felicitats a tots. I especialment al Negro. Un personatge, l'argentí, sobre el què algun dia hauriem de parlar, perquè s'ho mereix.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Las verdades de Perogrullo, que a la mano cerrada llamaba puño.
Refrán

Quizás, puede, podríamos discutirlo, no seamos el mejor equipo del mundo, pero...
¿Alguien puede poner en duda que somos el mejor CLUB?

Alba ha dit...

La veritat que si; una tarda per recordar la final de Bassano amb un equip campió i una institució amb més copes d'eruropa. Això si, podrien estar més ben repartides, totalment d'acord.
Salutacions

Anònim ha dit...

Païs de tradició. Catalunya és la mare del hòquei sobre patins i el Barça no pot quedar fora de representar a la nostre nació de forma tant espectacular.

Que entenguin aquells que no volen entendre que per això el Barça s'ha lligat tant a catalunya i a l'inrevés.

Seleccions catalanes ja!!!