diumenge, d’abril 01, 2007

Rooonaldinhoooo!!!!!


Camp Nou. FC Barcelona 2-Deportivo 1.

Ha donat la notícia Xavi Torres, redactor de TV3, just a l'inici del segon temps. "Aquesta tarda hi ha hagut una reunió entre el vicepresident esportiu del FC Barcelona, Ferran Soriano, i el representant de Ronaldinho, el seu germà Roberto de Assis, i han acordat que, finalment, Ronaldinho es quedarà al Barça. Com a mínim fins al 2010, data en què conclou el seu contracte". Al final del partit, també a TV3, el president Laporta ha estat preguntat pel tema, i ho ha confirmat. "Ronaldinho continuarà al Barça. És sense dubte el millor jugador del món, i el Barça vol que el millor del món segueixi al club." Mentre Laporta atenia a TV3, es podia veure com un somrient Roberto de Assis departia amistosament amb directius del Barça a la llotja del Camp Nou. Després també ho han confirmat Txiki Begiristain i Roberto de Assis en directe a TV3.

És per a mí, sense dubte, la millor notícia del dia. I esperem que sigui el punt final a mesos de rumors, especulacions, i de fredor en les relacions entre la directiva del Barça i el crack culé.

No entraré ara a enumenar la llarga llista de raons per les que penso que Ronaldinho ha de continuar al Barça. Ni la llarga llista de raons que li han donat a Ronie perquè penses seriosament en marxar. No. Ara no. Ara només vull disfrutar ámb la idea de pensar que Ronaldinho, el futbolista amb més màgia del món, continuarà al Camp Nou les tres properes temporades. I ens seguirà enlluernant.

Com avui. Que ha obsequiat a tots els culés amb, novament, un gran partit. Absolutament ficat, omnipresent, tirant de l'equip com en els millors moments. Donant magnífiques assistències de gol, com el primer d'avui que ha fet Messi. Control, barret amb l'esperó, i passada milimètrica en profunditat. Per l'estadística, gol de Messi. Per al record, mig gol de Ronnie.

Està clar que amb Messi i Eto'o al camp es pot veure la millor versió de Ronaldinho. I que quan es veu la millor versió de Ronaldinho, els primers beneficiats son precissament Messi i Eto'o, avui autors dels dos gols de l'equip. El millor, però, ha estat Ronaldinho, encara que avui no hagi fet cap gol.

Falten 10 jornades per al final de la Lliga, i el Barça continua líder, amb 56 punts, directe cap a la tercera lliga consecutiva. Seria la segona vegada a la història que el Barça guanya tres lligues consecutives. I, a més, podem guanyar la Copa.

Superades les decepcions de la temporada, és hora que arribin les alegries. Avui, n'hem tingut la primera.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Nunca es tarde si la dicha es buena
Refrán popular

Ya haré más comentarios, pero uno de urgencia, no se puede ver la retransmision por TV3 por culpa del tontorrón del Charly, si antes dice que el partido estaba decidido, antes nos marcan el gol.
No aporta nada y condiciona al resto de comentaristas. ¡Qué se vaya ya!

Ronaldinho es doble, y buena, noticia. Hoy, después de una larga ausencia, ha vuelto a estar en el campo y nos anuncian que podrá seguir estándolo.

Alba ha dit...

Una partit molt estarny, amb gols psicològics (final de la primera part i inici de la segona); amb un árbitre discutible y patint pel gol del depor. Pero es que ningú ha pensat que no estavem en les mateixes condicions físiques? El Depor portava 10 dies descansant, mentre que 10 jugadores del Barça van disputar partits internacionals. Tot i això no van poder
Salutacions

Sergi Larripa ha dit...

Benvinguda/ut Alba. Estic d'acord amb tú. És bastant increïble el que vam haver de patir al final, un partit que, si no haguessin aixecat el peu de l'accelerador, hauriem pogut guanyar 3 a 0 tranquilament. Però el físic...ai el físic!!! el taló d'Aquiles d'aquest equip!!!

PD: Faré un enllaç al teu blog. Gràcies pel que tu tens al nostre.

Anònim ha dit...

Dios da pan a los que no tienen dientes
Refrán popular

Dos puntos más de regalo para el Madrid. Regalo del destino y van...
Yo le cuento 7 empates que deberían, o podían por lo menos, haber sido sendas derrotas. Sumandole algún punto en su campo que quizás no de´bío perder mis números justos y subjetivos son de 6 a 9 puntos menos que solicito oficialmente que se le resten de la clasificación.
Otra cosa, siempre que necesitas al Español para una ayudita, nunca te falla.
Insisto, ¡fuera Rexach de las transmisiones de TV3 ya! ¿Hay alguna manera de hacer campaña?

Anònim ha dit...

apoyo ciegamente la campanya anti-charly. Desastroso entrenador y comentarista oportunista. Los cambios de chaqueta durante el partido sobre el tema coloccini fueron tremendos. Por cierto, aún más lamentable Sergi Albert, lo del gol de Eto'o fue de risa, de conversación de bar. Un tio que al Roberto Carlos le llamó ´"bulímico de piernas y anoréxico de cerebro" no puede estar chupando a nuestra costa. Son horrorosos

Anònim ha dit...

No estic gens dacord amb les opinions que fan fora de TV3 tant a en charly com en Sergi Albert.

Mireu, jo els conèc als dos personalment, i si, potser no disposen de la millor tècnica i professionalitat com a periodistes-comentaristes de televisió, és cert que molts comentaris els fan com si estiguessin en un bar recolzats a la barra, ara, penso que tant en charly com en sergi, un com a jugador amb molta història al nostre club i l'altre dins l'arbitratge espanyol i català, es mereixen cert respecte.

I es mereixen cert respecte per que jo no crec que hagin condicionat a ningú, i menys als altres comentaristes de TV3, per que els seus comentaris sempre són funamentats i raonats.

Els dos casos:
En charly va fer un comentari just 3 minuts abans del gol del Depor. "el Barcelona està fotent el tonto". La consequència: el gol. No podem dubtar que en charly en sap, que sap detectar allò que molts no detecten. Que sap analitzar un partit i una alineació. Penso que en charly ha de ser connsiderat primer jugador, després comentarista i per últim entrenador, feina que crec no serveix per fer.
El gol d'Eto'o, on primer en Sergi Albert va donar fora de joc, en contra de tots els altres comentaristes i després va rectificar, estic segur que no ho va fer pressionat pels altres, si no per que realment així ho creia. Ell visualitza la jugada i pren una decisió. Jo crec que va ser fora de joc, ara el raonament que va fer en Sergi per donar-lo per vàlid també em serveix.

Així que, si no us agrada la TV3, poseu RAC1 o Catalunya Ràdio. Veureu que d'errades, de pedanteries i d'altres cosetes també se'n produeixen. Ningú és perfecte.

Anònim ha dit...

Home! Jo tinc clar que el Charly Reixach és el vividor més gran de la historia del futbol. Com a comentarista és horrorós. Sembla com si s'adormís constantment i els seus companys l'haguessin d'anar despertant amb preguntes de l'estil "Què et sembla això Charly?"

I el Sergi Albert és igual de bo que com a àrbitre. Tot i que com a alternatica aqui tenim? A Llonch Andreu? No sé...

Potser hauríem de fitxar l'equip de minoria absoluta o a l'Arús, revivint els millors moments de Força Barça a la Ràdio. Seria una manera efectiva de contrarrestar la informalitat de la Sexta.