diumenge, d’abril 22, 2007

Casi

Villarreal 2-Barça 0.Doncs sí. Mentre a Barcelona els socis, aficionats, jugadors, periodistes i opinadors en general seguim embadalits amb el fantàstic gol de Messi, repetint-lo (mai s'havia repetit tant un gol que no va servir per a res), analitzant-lo, rememorant-lo, comparant-lo amb el de Maradona... el Sevilla se'ns ha posat a un puntet, i el Madrid (amb el gol average al seu favor) a dos. Fantàstic.

El Barça, amb Messi inclòs ( i amb Ronaldinho, i amb Eto'o, i amb la resta de tots els nostres galàctics) ha perdut a la lliga. Un altre cop. Aquest cop a Villarreal, aquesta petita població castellonenca de 48.000 habitants, i contra el dotzé classificat de la Lliga.

Sisena derrota del Barça a la lliga. Sisena derrota fora de casa.

A la primera part, com bé ha dit Michael Robinson, el Barça ha jugat "casi brillant". Ha pogut "casi" marcar dos o tres gols. Ronaldinho, Eto'o, Messi...casi, casi, casi...però no. Hem perdonat, perdonat, i perdonat. I a la segona part, baixada general d'intensitat, embus al migcamp, desordre en atac...i el Villarreal, dues ocasions, dos gols. 2-0 i cap a casa.

Falten set jornades, i tornem a començar. El Sevilla a un punt i el Madrid a dos. Això sí, el de Messi, un golàs. I seguim líders. O casi.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que hace falta es someter a las circunstancias, no someterse a ellas.
Quinto Horacio Flaco (65 AC-8 AC) Poeta latino.

Ganaremos la liga.

què vol dir que el gol de messi no va servir per a res?, no ho entenc.

Doncs sí, una llàstima, han jugat molt bé la 1a, llàstima de no haver definit i matar el partit.
La setmana que ve guanyarem al llevant i algú punxarà. Nosaltres ja no ho podem fer més.

Jose Luis Rodríguez Beltrán ha dit...

Malament malament...aquesta derrota cert que l'esperava però quan es consumida fa molt de mal...el pitjor de otot es que tornem a començar....despres de gaunyar in extremis al mallorca posar-nos a 4 i 5 punts al diferencia e stona a baixar....malament...una salutació cordial.

Rubén Uría ha dit...

Pues ahora el Barça se va de gira a Egipto, así que esto es el capitulo 232 deBarça: de Iker Jiménez a Tutankamon. Un fenómeno paranormal.Un abrazo
PD: Te he linkado a mi blog. Saludos!

Alba ha dit...

Una derrota que fa mal als seguidors culés que durant una setmana veien a 4 punts al sevilla i ara els i senten l'alé. La irregularitat de l'equip feia preveure una temporada ajustada
Salutacions

Nicolás Ribas ha dit...

No vàrem estar gens acertats de cara el gol el passat diumenge encara que vàrem fer un gran partit a la primera part que ens va deixar molt bon sabor de boca, malgra tot, jo m'esperava el pitjor. No podem fallar tant de cara a porteria i al final com sempre el que perdona la paga, a més que a les segones parts sempre baixam molt el nivel, i llevat del Giuly o el Saviola no teniem banqueta tampoco. El trivot del centre del camp (Xavi-Deco-Iniesta) està clar que no funciona, a mí no em va agradar mica la decisió de Frank Rijkaard, perquè a més perdem un revulsiu per a les segones parts i amb aquests 3 al camp hem perdut 7 de 10 partits, una dada significativa. En aquest partit es va poder veure un clar exemple de les dos cares del Barça d'aquesta temporada, ens varen marcar un gol tot just començar la segona part i no ens vàrem saber recuperar. Som massa irregulars.

Thonys II ha dit...

Tranquil "Patidor" la lliga es guanyara en l'ultima jornada. El Nastic ja es gairebé equip de segona i ese día ho sera... 3 punts i campions. Llegueix un llibre "Avui patirem" es un refleix del culé autentic