dimarts, d’abril 24, 2007

Impressionant

Impressionant el partit de futbol que hem pogut veure avui...a Old Trafford. El Teatre dels Somnis ha fet honor al seu apelatiu acollint un apassionant partit d'anada de les semifinals de la Champions entre el Manchester United i l'AC Milan. Dos autèntics colossos, i ferms candidats al títol, que han protagonitzat una descàrrega elèctrica de futbol difícil de descriure. Quins dos equipassos, quin ambientàs, quins jugadorassos, quina tensió...quin futbol. Una dada ho diu tot: entre els dos equips han fet 37!!! xuts a porta: 22 el United, 15 el Milan.

Al final, 3 a 2 per a un United que, en una segona part plena de fé i empenta, ha acabat doblegant un Milan que a la primera part havia posat bocaball Old Trafford gràcies a un gran Kaká (quin peaso jugador), autor dels dos gols milanesos (el segon, sensacional). Impressionant.

I mentrestant...
Que cruel era avui fer zàpping i veure com el dia que Europa es mira l'espectacle de les semis, l'encara campió feia una paxanga a Egipte, en base a uns suposats interessos de màrqueting només propis dels millors galàctics.

Ara que l'equip està justíssim de forces, que estem al moment crucial de la temporada...al club no se li acudeix res més que anar de bolos a Egipte. Trenta minuts del Camp Nou a l'aeroport, dues hores d'espera a El Prat, quatre hores de vol, arribada a Egipte, excursió a les piràmides, fotos, entrevistes, firmes d'autògrafs, paxanga...a passar per caixa, i au, set hores més de viatges entre autocar, avió i autocar fins que els jugadors tornin a l'aparcament del Camp Nou a les tantes de la matinada. Tot, per dos milions d'euros.

Dos milions que, suposo, ajudaran a alleugerir la consciència de Laporta, a qui imagino incòmode pel fet que el nostre compromés i solidari Barça, amb el logo d'Unicef a les samarretes, hagi anat a cobrar i a fer el joc als polítics locals a un dels paisos on la democràcia, la justícia social i les llibertats brillen més per la seva absència...

Impressionant...

PD: Hem guanyat 0-4 al Al-Alhy. És el campió d'Àfrica. Suposo que hem d'estar orgullosos...

4 comentaris:

el método goljohnsen ha dit...

Potser hauriem de treure el tema del dia, no?

Ante los rumores de un posible pase al conjunto de Fabio Capello, el delantero del Barcelona dijo que no sería posible. "No traicionaré a mi equipo", argumentó.
Diario Clarín (10 de febrer de 2007).

"No traicionaré a Barcelona, no puedo ir al Real Madrid. Si cambio de camiseta será por otra experiencia en el exterior", explicó el Conejito.
La Gazzetta dello Sport (15 de març de 2007).

Fot el camp pibito dels collons!

Anònim ha dit...

Nuestra envidia dura siempre más que la dicha de aquellos que envidiamos.
François de la Rochefoucauld (1613-1680) Escritor francés

Bueno Patidor, en la primera parte de nuestro partido en Liverpool, se chutaron las mismas veces a puerta que en todo el partido ayer.
El segudo gol de Kaka lo mejor que tiene es la entrada que un defensa le hace a un compañero suyo y el árbitro no puede pitar penalty.
Definitivamente el Sr. Laporta no te convence para nada, mirá que si acaba siendo mejor presidente que Nuñez en cuanto a títulos.



Método, con psterioridad a las declaraciones que citas, al pibito le oido por la radio decir, que descartar su posible fichaje por el Real Madrid sería una falta de respecto a un club grande que el no podía hacer. Es lo que hay.
En su caso no habrá ni traición ni alevosía, si en un sitio no te quieren te tienes que ir. Será que el Real valorá que le compensa pagar por un delantero que marca goles y que no crea problemas si tiene que estar en el banquillo, o a lo peor lo quiere para titular.

Sergi Larripa ha dit...

M'hauria agradat que tots dos haguessiu donat la vostra opinió sobre el tema que realment plantejo al post, partit d'Old Trafford a banda: si jugar un amistòs a Egipte és o no oportú en aquests moments. I ja de pas, si jugar a Egipte és massa coherent amb la solidartat i el sentit de la justícia social de la que tant pressumeix aquesta directiva. O potser sí és coherent, perquè tant en el cas de l'amistòs com en lo de portar el logo d'Unicef a la samarreta el motiu és el mateix: pur màrqueting.

Sergi Larripa ha dit...

I per cert: lo de Saviola és un invent del diari Marca sense cap fonament. Aquesta mateixa tarda ha estat negat pel representant de Saviola. Personalment dubto que acabi fitxant pel Madrid. Però sí fitxa no li ho reprotxaré: és vergonyòs que a aquestes alçades la directiva no li hagi fet la tant famosa "oferta de renovació justa". Si no li volen fer (perquè no li volen fer) em sembla molt bé, però que no l'haguessin enganyat (una altra vegada) dient que li farien, o que li diguin lo abans possible que no li faran, i ell es busqui la vida on pugui lo abans possible, sigui on sigui. ¿Desprès de com l'han tractat aquí els darrers tres anys encara li hem de dir on pot i on no pot anar? Si jo jugués a River i el River em tractés així, i rebés una oferta de Boca...