dimarts, de novembre 21, 2006

Mirem cap a una altra banda...

Fins ara a aquest blog només he parlat del Barça de futbol. Però com vaig dir aqui mateix, no només del futbol viu el Barça. Així que, mirem cap a una altra banda.

Al Palau, per exemple.

Bàsquet:
El Winterhur Barça, diumenge passat, em va tornar a impressionar. Perdre contra un recent ascendit com el Bruesa de Sant Sebastià al mateix Palau, després d'haver anat guanyant per fins a 17 punts...és per deixar bocabadat. Després de nou jornades de lliga, l'equip de Savic i Ivanovic està batent tots els seus registres. Ha guanyat quatre partits i n'ha perdut cinc. Ha perdut contra l'Etosa Alicante, contra el Gran Canaria, contra l'Estudiantes, contra el Tau, i contra el Bruesa.

Estem desens a la classificació, ben lluny del Real Madrid que porta un contundent 9-0, i per darrera d'Akasvayu i Joventut. Tot i ser l'equip amb major pressupost de l'ACB, i haver invertit molts milions en reforços, per primer cop a la historia hi ha serioses possibilitats de quedar-nos fora de jugar la Copa del Rei. Però lo pitjor és que...¿sabeu on juguem la propera jornada? Dissabte, a les 19 hores: Real Madrid-Barça. I la següent? Caja San Fernando. I la següent? Unicaja...millor no seguim. Mirem cap a una altra banda.

Handbol:
S'han disputat 11 jornades de la lliga ASOBAL. Encara no hem jugat contra el Portland ni el Ciudad Real, els dos teòrics rivals per la lliga, i ja s'han perdut tres partits. Hem perdut contra l'Ademar allà (31-27), Valladolid allà (34-32) i contra el Granollers allà (27-26). El Barça és quart amb 16 punts, els mateixos que el Valladolid, que és cinqué. Tots dos estan a cinc punts del primer, el Portland, a quatre del Ciudad Real, i a dos de l'Ademar, tercer. Ahir el Barça va guanyar al CAI Aragón, per dos gols de diferència. Però no va esvair la sensació de crisi a un equip que durant molts anys ens va mal acostumar, i que està fent els pitjors registres dels darrers anys. Però lo pitjor és que...¿sabeu on juguem la propera jornada? A la pista del líder, el Portland San Antonio.

Millor no seguim... Com la directiva, mirem cap a una altra banda.

PD: Menys mal que l'equip de hockey no patina. Vull dir que sí, que sí patina...vaja que va bé, que va guanyar al Liceo i és lider!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Me la sua el bàsquet i me la sua l'handbol. El que em preocupa és lo del post anterior: que Ronaldinho i Rikjaard puguin marxar al Milan la temporada que ve.

Anònim ha dit...

Ivanovic dimissió!!!

Anònim ha dit...

Hoy, Madrid 9-0. Barsa 4-5. El sábado, Madrid 10-0, Barsa 4-6.

Anònim ha dit...

Quin és el projecte del Barça de bàsquet? El Tau, amb un català anomenat Sergi Vidal, el Madrid amb Raúl López, Alex Mumbrú i d'entrenador Joan Plaza, el Caja San Fernando de Manel Comas amb Carles Marco, Patrick Femerling, la Penya d'Aito amb Rudy, Ricky Rubio, Dueñas... el Pamesa amb Albert Oliver i Albert Miralles...

I tots aquests equips van davant del Barça: ¿Perquè no s'aposta per jugadors catalans amb la gran quantitat i qualitat que hi ha? Prou mercenaris!

Anònim ha dit...

Resultados son amores y no buenas razones.

Podemos mirar hacia todos los lados que queramos, pero son los resultados los que no están acompañando o alguien duda que sean dedicado recursos a los proyectos de las secciones.

Lo raro es que de todos los deportes el que esta más sujeto al azar en cuanto a proporción de esfuerzo económico y resultados es el fútbol y sin embargo es en el que se están obteniendo mejores resultados ¿Curioso, no? ¿Lo podemos explicar

Anònim ha dit...

Sóc abonat al palau, i en la meva vida havia vist un entrenador tant dolent com el Sr. Ivanovic.I no ho dic, nomès, per aquesta temporada, sino per l ´anterior.
Al contrari que el futbol, un entrenador de basket pot tallar al partit amb un temps mort, fer una roda de canvis, canviar de sistema... moviments que poden canviar el partit, però aquesta ventatge la converteix en desventatge ja que totes les seves decissions fins ara han estat nefastes:
- Sobre pressió als jugadors, errada= canvi
- Tàcticament no aporta res ni en atac ni en defensa. ( si els jugadors perimetrals estan bé potser es guanya), els pivots no existeixen
- No sap guanyar un partit amb un final ajustat
-Li perden les formes
-No coneix als seus jugadors
- Es carrega al Marc Gasol
Es tot el contrari que un entrenador amb seny, mai he vist un personatge igual de dolent i no m´explico ni que fa al barça ni que fa a l´ACB.
Aquest any es un equipàs, qualsevol entrenador amb una mica de criteri li treuria un alt rendiment, guanyant quasi tots els partits amb espectacle.
Ja s´ha demostrat que aquest senyor ens enfonsarà, ja que amb equips grans , no sap desenvolupar-se.
Per tant srs. Directius prenguin nota, si volem titols, més gent al Palau i espectacle, fagin fora al Sr. Ivanovic

Anònim ha dit...

wrewev