dilluns, de novembre 20, 2006

¿A qué huelen las nubes?

"Me huelo que el año que viene Rikjaaard no estará en Barcelona". Ho va dir ahir Juande Ramos, entrenador del Sevilla, al programa El Rondo. Resulta que l'entrenador del Sevilla fa anys va entrenar al Barça B (el va baixar a Segona B), i es veu que encara manté contactes i amics a Can Barça.

Però en contra dels rumors que fa temps corren per Can Barça, i que són els que li deuen haver arribat a Juande, el Director Tècnic del FC Barcelona, Txiki Begiristain, ha declarat aquesta tarda que "yo no me huelo nada". Ens ho temiem.

Tots sabem que Rikjaard marxarà algun dia de Can Barça, perquè no pot ser etern.

Tots sabem que que Rikjaard va dir un dia que preferiria marxar quan les coses anessin bé abans que el fessin fora quan anessin malament.

Tots sabem que Rikjaard és el somni de Berlusconi.

Tots sabem que Rikjaard estima molt el Milan, i que algun dia li agradaria entrenar l'equip lombard.

Tots sabem que el Milan està fatal, i que es planteja canviar d'entrenador. Però que no acaba de cesar Ancelotti i de fitxar Lippi. Diuen a Italia que potser aguanta així fins al final de temporada, per fer aleshores els canvis ben fets.

Tots sabem que els periodistes li han preguntat diverses vegades a Rikjaard si continuarà al Barça, i l'holandés ha respost amb evasives. Amb lo fàcil que és ser contundent i taxatiu per acabar amb els rumors. Però Rikjaard no ho ha fet.

Tots sabem que el somni de Berlusconi és Ronaldinho.

Tots sabem que el Milan va fitxar Oliveira perquè el seu representant és Roberto de Assis, el germà de Ronaldinho.

Tots sabem que el germà de Ronaldinho està cada dos per tres a Milan... per parlar d'Oliverira, és clar.

Tots sabem que Cruyff, Patsy, i una part de la junta del Barça estaria encantada de cobrar 80 o 90 milions d'euros per Ronaldinho.

Tots sabem que a Ronaldinho li costaria molt decidir deixar el Barça per anar a jugar amb un entrenador tipus Lippi. Ell se sent molt a gust amb el joc tàctic de Rikjaard, amb la comprensió de Rikjaard, amb el caràcter de Rikjaard, amb Rikjaard.

Ho sap tota Itàlia, ho sap Juande, ho saps tú i ho sé jo.

Però Txiki no se huele nada. ¿A qué huelen las nubes, Txiki?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Txiki no huele nada...y mira que tiene narices!!!

Anònim ha dit...

Però de veritat Txiki mana algo a Can Barça? Tots els bons fitxatges els va fer Sandro Rosell. Txiki ha portat a Mario, a Ezquerro...Aquests són els que ha portat el que va dir que Saviola no tenia nivell per jugar al Barça...anem apanyats!!!

Anònim ha dit...

El año que viene todos a San Siro: a ver al Milan de Rikjaard y Ronaldinho...y esperad que no se vaya también Puyol y alguno más...

Anònim ha dit...

Rikjaard no marxis! Digas ya, publicament que et quedes! No donis oportunitat als rumors! Rikjaard forever!

Sergi Larripa ha dit...

La Gazzeta dello Sport, prestigiós diari esportiu italià, amb seu a Milà, i molt ben informat sobre l'actualitat de l'AC Milan, afirma en l'edició d'avui que Rikjaard serà l'entrenador del Milan la propera temporada. Aquest mateix diari ve afirmant fa setmanes que el Milan farà una ofensiva per fitxar definitivament Ronaldinho de cara la temporada que ve. No ho dic jo. Ho diu la Gazzeta dello Sport. Avui, Rikjaard ha fet roda de premsa, i ha tornat a fer conya sobre el tema dels nassos de Juande, sobre el que s'oloren els periodistes italians...Molta conya, però segueix sense desmentir res.

Anònim ha dit...

La Gazzetta dello Sport diu que el Milan vol fitxar a Rikjaard, a Ronaldinho, i a Belletti. És a dir a Ronaldinho, a l'entrenador que millor entèn a Ronaldinho, i al millor amic de Ronaldinho. Laporta, Txiki, moveu-vos ràpid!!!

Anònim ha dit...

lo dicho culés: disfrutad bien a Ronaldinho y a Rikjaard este año, que el año que viene necesitareis una parabólica para verlos! Jaja!

Anònim ha dit...

Y Messi al Inter de Moratti, a sustituir a Figo. Pero no os preocupeis, que el anuncio de unicef os ha quedado muy bonito. Sois más que un club...