diumenge, de gener 28, 2007

3 punts, i punt.



Barça 3-Celta 1. Tres punts més per al Barça en un partit del què el més positiu que podem dir és això: que s'ha endut els tres punts. Ha estat un Barça ordenat, amb cadascú al seu lloc, les línies més juntes que als darrers partits, i que al primer temps fins i tot ha pressionat tímidament al rival. Però segueix aquest sent un Barça lent, encara incapaç de trobar la velocitat adequada en la circulació de la pilota quan té davant un rival, com el Celta d'avui, disposat a pressionar de prop totes les línies barcelonistes.

Veig a la web del diario Marca "El Barça es líder con escándalo". Es refereixen a l'inexistent penal que pressumptament li han fet a Gio, i que ha permès la reacció del Barça. Evidentment no era penal: no era ni falta, i en cas de ser-ho, a més, era fora de l'àrea. Però també s'ha de dir que tampoc no era penal el que han pitat en contra del Barça. Avui era el "Dia de l'Àrbitre", i l'àrbitre s'ha pres el seu protagonisme al peu de la lletra.

Per cert, que Gio avui ha estat a totes: al penal en contra, al penal a favor, i a la centrada del gol de Saviola. Perquè avui, és clar, Saviola ha tornat a marcar.

En fí, que el Barça segueix de líder, i ara a quatre punts del Madrid, que ahir aspirava a convertir-se en el nou líder, però va perdre lamentablement a Villarreal. Suposo que per això el Marca titula que "el Barça és líder con escándalo".

Foto: Reuters.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno, bueno... tres puntets sense fer gairebé res. Quan l'equip estigui al 100% la cosa pinta bé.

M'he tornat a posar al dia en el blog. Us seré sincera. Els dos darrers partits he començat veient la tele per seguir mirant-la sense veure-la i acabar amb un son profund a les 9 del vespre.

No sabria dir-vos si el motiu de l'apagada analògica del meu cervell era degut a que els partits eren aburrits o a la meva situació personal (ja sabeu que ve en camí un/a patidoret/a i altres assumptes que no ve al cas explicar). En qualsevol cas, el que sé segur és que els partits que m'he perdut no eren prou emocionants com per mantenir-me desperta.

Per últim, dues coses:

1)Una pista per qui no sàpiga qui és el patidor a la foto: és el més guapu!!!

2) Olè Savigola!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ei, i a quants de l'español fitxem avui????

Anònim ha dit...

Fa uns dies un amic em va recomanar aquest blog i l'he anat llegint molt de tant en tant. Avui no m'he pogut aguantar més. Per què aquesta fixació amb el senyor Saviola? Cada vegada que marca s'ha de dir? És la seva feina i cobra un milio de pessetes cada vegada que ho fa. És un suplent amb sou de titular.

Tant de Saviola i articles pro Gaspart em fan sospitar que aquest blog és un submarí del nuñisme més encriptat.

Anònim ha dit...

A Outsider.

Penso, per que no estic segur, que estàs equivocat quan dius que Saviola cobra un milió de pessetes per gol. Aquesta clàusula que existía amb Gaspar, va desaparèixer amb l'entrada d'en Laporta i la renovació del ocntracte.
I dir-te, que aquest blogg ni és nuñista, ni cruyfista, ni laportista, ni va a favor ni en contra de ningú. Cadacú aquí, és fill de sa mare i de son pare, i opina com vol.

Sergi Larripa ha dit...

D'acord en tot amb Tranquil.

Saviola fa quatre anys que no cobra un milió de pessetes per gol, des de que va acceptar la proposta de la junta quan Laporta va arribar a la presidència. Tranquil: pots estar ben segur.

Dir que Saviola ha marcat no és tendenciós: és reflectir una realitat. Lo tendenciós sería amagar-ho expressament, com sembles suggerir.

Articles pro Gaspart? T'has llegit l'article anterior o t'has quedat només amb el títol? Si te l'has llegit, creus que narrar un episodi en què Gaspart va fer gala de la seva incontenible verborrea és fer un article pro-Gaspart?

En qualsevol cas, Outsider, sigues benvingut.

Anònim ha dit...

No hay que ser pesimista ni tener esperanza.
Leonard Cohen

Basta con atenerse a los hechos.
No ha sido el mejor partido del Barça pero si el mejor de esta última epoca. Comentario demasiado racano y tacaño en la línea de un Patidor al que aveces los árboles no le dejan ver el bosque.
Patidor te recomiendo la lectura en el Pais del domingo de Daniel Vázquez Sallés hijo del culé más
Lucido&Lúcido que haya analizado sentimientos, emociones y razones del barcelonismo.

Algunos apuntes personales:
1.- El equipo volvió a presionar al rival en su campo.
2.- No se pasarón demasiados agobios defensivos.
3.- Ronaldinho sigue sin estar bien pero ¡ni tocarlo!
4.- Deco estuvo más entonado física y tácticamente.
5.- Iniesta es muy bueno.
6.- Saviola marca más goles que Gud y también falla más goles que él.
7.- Por primera vez desde hace mucho tiempo volví a tener la sensación-después del empate a uno-
que el partido no peligraba y que el Barça marcaría, marco de penalty injusto(?) pero estoy convencido que hubiese marcado igualmente.

@Mikelele
Ni olvidas ni perdonas: muy bueno la pregunta sobre los fichajes de jugadores del Español.

@enblanquiblau
Hay más equipos aparte del Barça con los que también se puede luchar y correr ¿o no?

@Patidora
¡Qué bueno que viniste!

@outsider
Un poco arriesgado para ser tu primer comentario ¿no?
Aquí lo más gasparista que se ha visto en este blog es tu comentario por no tener en cuenta que sobre Saviola se ha abierto un debate de 51 comentarios donde cada uno ha podido hacer el suyo ¿Estás seguro que eso es nuñismo? No lo has pensado bien o has pensado demasiado y mal.

el método goljohnsen ha dit...

*
Gran debut el de outsider! comença repartint llenya a tort i a dret...

Tranquil, fantàstica la teva defensa aferrissada de la filosofía d'aquest, el nostre blog(amb el permís del patidor)... em sorprens.

Pat, ya se te echaba de menos y me satisface decir que por primera vez en éste blog, coincido totalmente contigo... especialmente en el punto nº6.

Anònim ha dit...

Vistes les respostes sobre el meu comentari vull que quedi clar que s'ha destapat la doble personalitat de l'autor d'aquest blog: patidor i tranquil són la mateixa persona. Quina coincidència que la resposta d'un i altre coincideixin tant i en tan poc marge de temps, 13 minuts. El temps sufucient per anar al lavabo i tornar.
Amb Saviola no vull tancar el debat perquè ahir aquest senyor va dir que "no puedo cerrar las puertas al Madrid". Així que menys fer-se passar pel fill predilecte del barcelonisme. Aquest senyor és un professional que busca cobrar el màxim i si segueix al Barça és perquè cobra una milionada. Res d'amor als colors. I em sembla perfecte, jo també voldria tenir un contracte com el seu.
Una altra realitat que podries comentar és que Giuly porta ja dos gols començant des de la banqueta. Potser no està tan malament. Una realitat que tu passes per alt benvolgut patidor-tranquil. O no?

el método goljohnsen ha dit...

*
$aviola: "sería una falta de respeto decirle NO a un club como el Real Madrid".



Gràcies pibito.

Anònim ha dit...

Acabo de veure el comentari del 'patata andrews' aquest. Realment em fa molta gràcia aquest senyor. Només li puc dir que "Me ogullezco de no pensar demasiado sobre temas de futbol".

I per favor, no embruti les paraules d'un geni com Leonard Cohen per acompanyar les seves reflexions futboleres. Fan mal als ulls i redueixen el seu significat.

Everybody knows...

Anònim ha dit...

Bueno se ha visto un cambio, al menos en la actitud en el campo, se presiona más y se empieza esa presión desde el primer hombre de arriba, que es como surge efecto, y no de otra forma. Pero esto aún no lo hacen con la misma intensidad que se hacía el año pasado, porquè?...pues porqué físicamente no están bién, no aguantan aún un ritmo alto,paciencia.
Ah, y por cierto el tema Ronaldiño hay que dejarlo ya, ya cogerá el ritmo otra vez, no tengo ninguna duda,HAY QUE DEJAR TRABAJAR !! recuerdo que somos el único equipo que estamos en las tres competiciones, y eso jugando bastante mediocre, por decirlo sutilmente!!

Anònim ha dit...

Cabra ningú està parlant de Ronaldinho (almenys en aquest blog)... llegeix una mica més.

Anònim ha dit...

Conys de ousider¡ com no m’havia adonat abans? Has descobert la trama patidor-tranquil, molt bo lo teu. Ara s’entenen moltes coses A més t’has ficat amb patata a. amb lo que d’una tacada has posat en el seu lloc a tres dels membres més destacats del meu club. Cabra massa complaent amb el poder del blog, més canya, no afluixis. Patidora donar com referència que és el més maco d’aquesta foto no és a dir molt, has d’ampliar el teu cercle de relacions, maca. T’animes?
Titular del partit: Tres punts i ròssecs. Visca el Barça!

Anònim ha dit...

Tot i que em serà difícil de demostrar, no sóc el patidor!! O el patidor no és El Tranquil. Que quedi clar!!!. Jo no sóc periodista, ni a la meva dona li agrada el futbol, ni espero un fill, ni vaig anar a rotterdam, ni a wembley, ni vaig treballar a Antena 3, ni res del que ha fet el patidor.

Al outsider:
Diria que tens una inteligència limitada però una imaginació sense límits. Que et fa imaginar que sóc el patidor? Si veiessis tots els comentaris escrits veuries que a cops no hem estat dacord amb certs aspectes.
Per cert, ningú ha titllat al Saviola de fill predilecte del Barcelonisme, ara tampoc és un Figo en potència, almenys ara per ara.
Defenso la teva postura per Giuly, i si observes altres comentaris meus, he defensat aquest jugador més d'una vegada.
Primer llegeix, posa't al dia i després opina i imagina el que vulguis.

A l'alvaro koso bar: Per que et contradius amb els components del teu club? No vas treure ahir al patidor del teu estimat e.c.c.e.c
Penso que com a fundador d'un club com aquest, a part de caure't com el cul a tu mateix (per això n'ets el president) hauries de portar un millor control.

Anònim ha dit...

No ofende quien quiere sino quien puede
Patard Cojhen AlVuelo

Algunos se “ogullecen” de no pensar sobre determinadas cosas cuando de hecho la sensación que dan es que de lo único que pueden presumir es de no pensar. Ya lo dijo, quizás pensando en ellos, L.Cohen; “Aunque estoy convencido de que nada cambia, para mí es importante actuar como si no lo supiera”. Por eso te digo con orgullo: no estamos en un blog de fútbol pues pensemos en “clave-fútbol” lo mejor que sepamos y podamos (por ahí van tus problemas, me parece), sin avergonzarnos de ello, sino para que escribes. Everybody knows … que lo que sabes no lo aplicas bien, creo.
La teoría de la doble personalidad del Patidor me parece una memez indigna de un teórico seguidor del ilustre cantante, poeta y pensador canadiense. No veo al Patidor en una misa del Gallo ni siquiera me lo imagino simulando que puede ir y mucho menos escribiendo según que cosas, mucho travestismo mental debería realizar.

@anti-cabra
¿Quién es el que tiene que leer un poco más? Quizás tu ¿no? Estés o no de acuerdo con Cabra estamos comentando un partido, yo en mi comentario valoró el partido de Ronaldinho, él también lo hace más si cabe cuando ya hace varios artículos del blog que se trata este tema.

@método
Para una vez que coincidimos, que poco nos ha durado el acuerdo. Fea, muy fea, la intención de poner la frase de Saviola sobre el Real Madrid. Y es cierta y lo dijo, lo que demuestra que no solo es un tipo listo sino honrado, y es mejor poder decir siempre aquí y en Madrid lo que se piensa. Si acaba en el Madrid (o en cualquier otro club) te aseguro que no será de los que rajará de Barça. Admito apuestas

Anònim ha dit...

A Patt: Aunque puedas conocer al Patidor como supongo lo conoces, aunque lo idolatres tanto como lo haces en tus comentarios hasta el punto de rozar la homosexualidad, nadie te da derecho a opinar de la forma que lo has hecho. Ya que has evitado mi nombre, que evitas contestar a cualquier comentario que hago, intenta también evitar cualquier referencia a mi persona.

Seguro que no buscas ningún interés paralelo a la relación que mantienes con el patidor en este blog?. Quizá un beneplácito o algún favor en el trabajo, o en la vida personal?

De todos modos, las comparaciones son odiosas, y tu, has caído en el error de poner en comparación a dos personajes de este blog que ni te van ni te vienen, almenos por mi parte.

Si yo me pusiera a imaginar, no te digo dónde te vería, ni dónde te dejaria de ver. Es cuestión de empatía y sobretodo de educación.

Pero, para poco disfrute de todos los presentes, déjame que no caiga yo en el error de compararte con nadie y simplemente te diga que a lo mejor, sólo a lo mejor, no eres digno ni del puesto de trabajo que ocupas.

Anònim ha dit...

No sé si el patidor és el tranquil, jo més aviat crec que el Patidor i la Patidora son els metaixos. Que el tranquil és el método goljohnsen, que Mikelele es Alá Madrid, que Pat Andrews, Alvaro Kosovar i Outsider son la mateixa persona, com Cabra, Anti-cabra i Pepita Grillo. Vamos que aquest blog en realitat només té quatre lectors, i tots amb personalitat múltiple: com un puto cencerro.

Pozi/Amunike

Anònim ha dit...

a ousider:

Benvingut al blog!
Per entendre el per què d'esmentar tant a Saviola potser hauries de dedicar gran part del teu cap de setmana en llegir l'històric d'articles. Veuries així les batalles dialèctiques que va suscitar el senyor que saviola ha assegut al banc -l'amic Gud- i entendries així el motiu pel qual ens fixem tant en el que fa o deixar de fer el seu relleu.

D'altra banda, ousider, aquest blog no és nuñista, res més lluny de la realitat.

I ja que t'has llençat a escriure, què tal si som més constructius o ets dels que penses, com l'alvaro koso bar, que el món està en contra teu? Si és així ves al psicòleg o pren-te un tequila. Veuràs les coses diferents.

a alvaro koso bar:

siusplau, deixa'm de dir maca. Les paraules llegides no sonen igual que escoltades i sembla que gastis un maxisme del més ranci. O és que dius macu a algun dels bloggers mascles?


a tots dos: dóno fe que patidor i tranquil no són la mateixa persona. Altre cop animo a rellegir l'històric d'articles... veureu clar que si fos així estarien ja ingressats en un sanatori.


a pat andrews: estoy de acuerdo contigo. Si Saviola se va al Madrid lo maldeciré toda la vida pero al menos no habrá hecho como Figo que repetió hasta la saciedad (y hasta el ridículo) que se iba a quedar en el Barça.
Al menos, el pibito, demuestra lo que es cada vez que sale al campo.

Apa. Siau!

Anònim ha dit...

Nada es lo que parece
Yomismo



@pozi/amunike
jajajajajajaajajajajajajajajaja
¡Genial!

el método goljohnsen ha dit...

*
Pat, me da lo mismo si $aviola és más o menos honrado o más o menos listo... lo que me importa és que después de lo bien que lo ha tratado el club (yo le no le habria dado ni dorsal), encima tenga la cara de abrirle las puertas al madriz. Sólo hace que confirmar mis argumentos. És un pesetero y no se esconde de ello.

Pozi/Amunike, sento decepcionar-te però jo encara no tinc cap alter-ego.

Patidora, ja era jora que tornèssis per aquí! et trobavem a faltar a tu i als teus comentaris... que vol dir: "Al menos, el pibito, demuestra lo que es cada vez que sale al campo"?? Potser Figo no demostrava res quan jugava al Barça?

Anònim ha dit...

Ostras tu ara si que estic al·lucinant o vibrant com dirien uns amics meus!!!!!

POZI/AMUNIKE:

Tu per començar qui ets, pallo???
Aviam que diguis que només llegeixin aquest blog que ha fet el patidor, 4 persones.....es per....no en tens ni idea tio!!!!
I que pepita grillo que sóc jo, i millor dit pepito, i que el Cabra aquest i no qui més som la mateixa persona....ja es per al·lucinar....jajajaja i si ets tu el que té transtorns bipolars!!!!
Que patt andrws es la mateixa que....mira noi, esmorza bé pels matins i no facis conclusions erroneas, el que s'ha d'arribar a llegir.............
Au.

Anònim ha dit...

boníssim el pozi/amunike, un comentari realment trillat, m'he partit el cul....el patidor embarassat, mikelele un merengon encobert, el mètode està sonat, el cabra es pepita grillo jajaja... el que una cosa tinc clara, el tranquil no és pat andrews....deu ni do la fixació que té el paio...

Anònim ha dit...

Hola a tots de nou. Veig que el linxament envers mi ha estat brutal. Ja ho té això la plaga del nuñisme. "O estàs amb mi o estàs contra mi". La mostra més clara d'això és el Mr Potato Andrews aquest que es dedica a fer-se el cavallerós amb grans frases de persones més brillants per insultar els que no pensen com ell.
I pel que fa al Tranquil segueixo apostant per la doble personalitat amb el patidor. Frases com "Primer llegeix, posa't al dia i després opina i imagina el que vulguis" recorden molt a l'estil de redacció del Patidor més inspirat. Per no parlar que sempre responeu en la franja horaria de les 19 o 20 hores. Molt sospitós...
En fi, que crec que l'Amunike té tota la raó.
A veure si avui fotem el Saragossa encara que sigui amb gols de Saviola i demà podem seguir el debat Força Barça!

Anònim ha dit...

Tranquil, tranquil encara que em contradigui tu ets l'únic que no perilles en el club, perquè des que m'he assabentat de les possibles relacions entre patat a. i patidor em cauen una mica millor. Aquest blog és la bomba i és veritat que hi ha més d'un que esta com un puto cencerro, no m'importa incloure'm. Massa desmentits sobre la doble personalitat tranquil-patidor, no? Ousider espero que els posis en el seu lloc que han tornat a utilitzar paraules del Choen aquest, que bó que és el cabró, i t'estan donant pals per tots els costats. Tornem al futbol, mètode que plom t'has posat amb Saviola, ja gairebé ni t'acordes de defensar a Godjonsen.NO esta marcant gols Saviola? Doncs ja està home, ja està.

Anònim ha dit...

Mira Outsider, si escribim d'entre les 19 i 20 hores, és per que és l'hora que hem acabat de treballar, que molts ja estem a casa i ens prenem una mica de temps d'oci per desconnectar de la feina. Si tu no tens res millor a fer durant el dia, es el teu problema, així que no justifiquis que jo i el patidor sóm la mateixa persona mitjançant els horaris de dels comentaris, per que llavors tu, i el mikelele haurieu de ser els mateixos. Entre d¡altres que s'han conectat al mateix moment.
Per sort, aquest blog, cada cop hi ha més gent i més possibilitats de coincidir en horaris.

Mikelele, jo no tinc fixació per l'ilustre. Simplement he defensat postures. Però, com veus, a més comentaris més ilustre es torna. Com de la reialesa.

A l'Alvano aquest...., aclara't noi, aclara't, que si ja de per sí tens poca credibilitat, aquests errors en la composició del teu club, et fa perdre la poca que et queda. Vaja que no t'en queda cap.
Ah, per cert, saps que signifiquen aquestes sigles? q.e.d.p.c (un nlu club?, una frase? o un desig?) apa micolor.

Anònim ha dit...

Hoooolaaaa jajajjajaja que taaaal jajajajaja como estaaaaaaissss jajajajajja hoy juega el baaaarçaaa jajajaja y gaaanaraaaa jajajajaja

Anònim ha dit...

No sé, no sé, però crec que es un desig. Un desig personal que algú esta complint amb tu. Ousider creo que realment li estas donant per on l'esquena perd el seu nom, segueix porfa. I en aquest articulo ja no es fan més comentaris que cal parlar de la derrota amb el Saragossa, cony¡