dijous, de febrer 08, 2007

Que torni el Rock'n'Roll

Miro els diaris i em pregunto si estem a l'estiu. Fa dies que les portades només parlen de si fitxem o no a Cristiano Ronaldo, de si Lampard s'ofereix al Barça, de la renovació de Saviola, del futur de Rikjaard...Sembla com si tothom estigués pensant ja en la propera temporada, just en el moment en que estem a punt d'entrar al període culminant d'aquesta.

Sí. Període culminant. Els 30 dies que van de l'11 de febrer a l'11 de març seran, sense dubte, els 30 dies més claus d'aquesta temporada. En trenta dies el Barça jugarà 8 partits en què es jugarà el ser o no ser a les tres competicions que disputa: Copa del Rei, Lliga o Champions. 30 dies en què, a la Lliga, ens enfrontarem als tres màxims rivals pel títol (València, Sevilla, Real Madrid, a més de Racing i Athletic), i disputarem dues eliminatòries a cara o creu, a la Copa (Saragossa) i a la Champions (Liverpool), jugant sempre amb el factor camp en contra.

De res serveix el què s'ha fet fins ara. De res serveixen el 38 partits disputats: ni les 22 victòries ni els 9 empats ni les set derrotes. El passat és com una llarga pretemporada, perquè la temporada de veritat comença ara.

El Barça es juga la vida en vuit partits. I per afrontar aquests vuit partits de res serveix recordar els títols perduts, lamentar la pretemporada feta, o el no haver aprofitat els darrers deu partits per arribar a aquest tram clau amb un matalàs de punts. En els últims mesos s'han fet moltes coses malament, però de res serveix recordar-les ara. Ara, el que toca és afrontar aquests vuit partits vitals. Afrontar-los un a un, amb la màxima concentració, amb tensió, amb preparació, i amb ràbia.

La mala notícia és que arribem als 30 dies claus sense matalàs de punts a la lliga, i amb els factor camp en contra a les eliminatòries de KO. Però de res serveix ara lamentar-se. No hem fet els deures durant la temporada, hem suspès alguns parcials, i ara ens juguem la temporada en els exàmens finals.

La bona notícia, és que arribem als 30 dies claus amb tots els efectius, Eto'o i Messi inclosos. I que si tots ens posem les piles, encara som a temps de fer història.

Deixem-nos, per tant, de Cristianos Ronaldos, Lampards, i de qualsevol cosa que no tingui a veure amb els 8 rivals dels propers 3o dies. Adéu a l'autocomplaença, a passejar la Copa d'Europa, i als pedra-paper-estisora.

És l'hora de la màxima concentració. De la màxima tensió. De la preparació. De la humilitat i la pressió al contrari que ens va fer campions. Dels ulls de tigre. l'actitut.

S'ha acabat lo de deixar el carnet a un familiar. Ara, tots al Camp Nou. Des d'aquest diumenge. Perquè aquest diumenge ha de tornar el Barça. Un contundent 4-0 al Racing seria una bona manera de començar. I no llençar les campanes al vol dilluns, una bona manera de continuar.

Ha arribat l'hora. Que torni el Rock'n'roll.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja!!
Ja sóc aquí parròquia culé. He llegit alguns comentaris preguntant sobre la meva salut. Estic bé, simplement estava a Tòquio tancant un negoci. Però no us aborriré amb la meva vida empresarial.
En fi, veig que el patidor-tranquil-pozi està molt nerviós pel rendiment de l'equip. Cosa que comparteixo però crec que ara tenim tots els jugadors disponibles millorarem i molt però em fa molta por el Liverpool. Si sortim amb la pàjara dels darrers partits se'ns cruspiran.
En fi, espero que els que tenen carnet vagin al camp. A veure si és veritat. Que hi ha molta carn de reventa en aquest fòrum...

Anònim ha dit...

jjjaajaj guiropba!! guiropba!

aquest article m'ha fotut nerviós, ara es veurà el barça de veritat, esperem que encara que no fem un futbol de somni, poguem passar les eliminatòries i mantenir-nos adalt de la lliga...

per cert no creieu que potser ens pot beneficiar jugar primer a casa i emportar-nos un bon resultat (que no ens marquin) i allà fer que ells arrisquin i poden sentenciar. Crec que a la tornada tindrem els bons bastant rodats...

Anònim ha dit...

ah, i no crispeu que els que anem un dimecres a les 22h al camp nou, (va ser el partit del gazpacho contra el sevilla a les 00h??) òbviament anirem a veure el Liverpool i animar el que es pugui.

Anònim ha dit...

Bueno, és cert que entrem en una fase decisiva, guanyar no ens farà guanyar gens encara però perdre ens traurà totes les opcions de guanyar quelcom. El blog està avorrit de collons, tots han tornat als comentaris tòpics, el viatjant intercontinental ja no s'acorda del nuñismo, ha oblidat les dobles personalitats i el més atrevit que diu és que espera que millorarem molt. Val, jo també ho crec, i?. Mikele es posa nerviós demostrant que té més dubtes que les que critica al patidor i qualsevol comentari que es faci per a ell contribuïx a la crispació. El més interessant ha estat conèixer la cara de mètode. Esta vist que si no intervenen els notables del meu club això decau, solament el patidor, no t'ho cregis molt, manté el nivell del blog, suposo que ja hauran endevinat el joc al que fas esment en el teu muntatge de fotos. Encara que sigui ballant el vals, tremola racing!
Per cert, ja que em vas recomanar que et digués les coses de bon rotllo, complixes menys que els polítics, dels premis patidor es sap alguna cosa? Segueixes en l'acadèmia

Sergi Larripa ha dit...

@Outsider:
No sé si vens de Tokio o de sopar d'un japonés. Si és així, pensaré que és el jet-lag el què et confòn: que jo només sóc el Patidor!!! Quina mania amb pretendre que sóc el Tranquil, el Pozi i no sé quins personatges més. La veritat, no estic massa centrat en general. Però d'aquí a tenir doble o triple personalitat...En fí, per molt que ho digui pots no creure-t'ho, i pensar que també sóc Mikelele, Pat Andrews, el Método Goljohnsen, la Patidora i l'Alvaro Koso Bar. Si et sedueix la idea de que jo solet sóc tots els personatges, fantàstic. Deus pensar que sóc un crack, doncs. En fí...segueix pensant el que vulguis si això et distreu.

@Alvaro Koso Bar:
Així m'agrada. Amb educació. Amb bon tó. Fins i tot has elevat la categoría del teu club, que ara és acadèmia. M'has elevat, per tant, a la categoria d'acadèmic, i això s'agraeix.
Respecte a lo dels premis, tens tota la raó de nou. Però vols dir que a algú més, a part de a tú, li interessa saber els resultats? Bueno, prefereixo pensar que sí. Per això em vaig fotre la currada de fer el recompte. Pensava publicar els resultats la nits dels Oscar, per donar-lis la rellevància que es mereixen. Si ho preferiu, però, els publico abans. També els puc deixar (com tot bon mitjà esportiu) per publicar l'endemà d'una derrota, de manera que facin l'efecte "cortina de fum" i distreguin el personal. Què prefereixes?

Anònim ha dit...

El mundo exige resultados. No le cuentes a otros tus dolores del parto. Muéstrales al niño.
Indira Gandhi

¿Estaría Indira pensando en el mundo...del fútbol? Veremos que resultados nos traen estos dos meses. Y en contra de Indira sigamonos contando nuestros dolores Y NUESTRAS ALEGRIAS.

@Patidor
La noche de los Oscar es adecuada, si señor. Por cierto a mi si me interesan los resultados pero me había olvidado. Menos mal que tenemos gente responsable en el blog que se preocupa de las cosas


@¿outsider ot ousider?
¿En japones es con t o sin t ?
Por cierto tus viajes no nos aburren nos hacen mear de risa.
¿Carne de reventa? ¿Qué pasa con los yupis cuando estan en Japón? ¿Hay reventa? ¿Se pierde el carné?

@alvaro
Lees demasiado deprisa los comentarios, Outsider insiste en la triple personalidad y sobretodo gracias por pedirme la intervención en el blog. Por cierto, eres un encanto de administrador del club y te estas volviendo muy educado. Sigue por ese camino y seguro que el Patidor no te volverá a nominar para abandonar ¿el blog, el club, la academia?

Anònim ha dit...

Intentant provocar-me, que simpàtics i que malament aneu, jo a la meva, quan caigui bé doncs de collons, sinó a fotre's toquen, tremola Racing ¡