dijous, de gener 11, 2007

Casual mente


1/8 de final de la Copa del Rei. Alavés, 0- Barça, 2.
No he pogut veure el partit. He anat al Teatreneu de Gràcia a veure la bona actuació d'un mag, tipus Anthony Blake, titulada "Casual mente". M'havien comprat les entrades sense consultar el calendari del Barça. Imperdonable.

Total, que és un paio d'aquests que diuen tenir poders mentals, i que realment aconsegueix coses increibles. Endevinar números, transmetre pensaments, hipnotitzar, dominar objectes, doblegar culleres sense tocar-les... Ha estat distret. Me'l mirava i pensava lo bé que li podria anar a qualsevol entrenador que intenta mentalitzar els seus homes i no ho aconsegueix. O per dirigir la pilota amb la ment cap a dins la porteria. Imagineu-vos a Ronaldinho. Està a punt de llençar una falta. Fa tres passes enrera, mira fixament la pilota i, de cop i volta, sense xutar, només amb la mirada, fa que la pilota s'ençalsi, superi la barrera, i entri per tota l'escuadra. Brutal, no?...Si algún dia ho veiem, si us plau, no agafem el cotxe, i admetem que ha arribat el moment de fer les proves del dòping també als espectadors.

Quan veig a un tío d'aquests sempre em pregunto: si realment no fa trampes i és tant bó amb la ment: que cony fot al Teatreneu fent un espectacle de varietats? Per què encara no s'ha forrat amb la loteria? o no és el director general d'alguna gran empresa? Segur que passaria totes les proves de recuros humans. O guanyaria el nobel de les matemàtiques...He estat a punt d'aixecar-me i, des del mig de la platea, preguntar-li unes quantes coses: si tornariem a guanyar la Champions, si Eto'o seria pichici...vaja, que com acabaría la temporada, més que res per estalviar-me patiments innecessaris. O millor, que em digues la combinació de la quiniela d'aquesta setmana. Però he preferit no fer-ho. Primer, per no avergonyir la Patidora amb la meva sortida de tó. I segon, per què...que carai! la gràcia del futbol, i de la vida, està precissament en la incertessa, no? que aburrit seria que jo ja sapigues el futur mentre tots els altres vibren amb l'emoció de cada diumenge... No hi ha res més aburrit que veure un partit de futbol en diferit quan ja saps el resultat.

Hauria sigut millor quedar-me a casa a veure el Barça? M'he perdut molt? Espero que m'ho expliqueu vosaltres, i em feu una bona crònica del partit. Pel què he llegit a la xarxa, sembla que ha estat un partit gris, com ve sent habitual últimament. I la notícia és que Saviola ha tornat a marcar (no un, sinó dos gols) a la que li han tornat a donar minuts, casual mente....

21 comentaris:

el método goljohnsen ha dit...

Un partit poc vistós, més semblant a un d'aquells que protagonitzen solters contra casats que al duel d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei.

El Barça va fer valer ahir a Vitoria la seva condició de favorit i va guanyar a l'Alabès sense passar excesives dificultats, i sobretot, sense realitzar un gran desgast físic.

El d'ahir va ser el típic partit que no volia ni Frank Rijkaard, més pendent de greixar la maquinària de cara al derbi de dissabte a Montjuïc, l'entrenador va decidir reservar als tres imprescindibles de l'atac blaugrana i donar oportunitats als suplents. Uns suplents que van demostrar la seva valúa (tret d'Ezquerro).

el método goljohnsen ha dit...

*
No et vas perdre res de res...

Anònim ha dit...

Lo que esta claro es que gracias a saviola, habeis ganado el partido,........no tengo mas que decir

Anònim ha dit...

Partit nefast amb final felic. Saviola s'ha guanat jugar en camp perico

@borde
Que t'auto denominis "borde" és pel comentari que fas o és que ets sempre així?

Anònim ha dit...

hola bona tarda cules ja esteu preparats per patir el dissabte per que clar jugueu amb el millor equip del món com ja sabeu.

Anònim ha dit...

El cuerpo humano es el carruaje; el yo, el hombre que lo conduce; el pensamiento son las riendas, y los sentimientos los caballos.
Platón

El partido de ayer fue correcto.
Así se deberían ganar siempre este tipo de partidos. Además creo que es bueno que no jueguen los craks a no ser que lo necesiten para mejorar su forma física o para coger ritmo después de una lesión. El resto de jugadores que también son muy buenos, sobre todo si hacemos caso su nivel salarial en relación al de los jugadores de equipòs como el Alavés, debe demostrarlo en estos partidos y ganarlos con solvencia y quizás con algo más de espectaculo que ayer. Yo fuí haciendo zapinng con otra cadena si hubiese sido muy bueno el partido no lo hubiese hecho.
Saviola en su línea, un buen jugador que aprovecha sus oportunidades. Su único delito tener una ficha que no se puso él y a la que no ha querido renunciar. Creo que siempre ha sido claro en sus comentarios y que nadie puede decir de él que su comportamiento como jugador no haya sido correcto. Otra cosa es valorar la actitud en relación a su relación contractual con el Barça.

Me consideró incapaz de juzgar que decisiones tomarían en relación a cantidades que afectarán a mi economía superiores a los 500 millones de pesetas de las de antes. Soy de la opinión que te deben cambian los esquemas mentales y por eso a veces pienso que nos equivocamos al intentar aplicar nuestros razonamientos a estas personas que parece próximas pero que están muy lejos, en ese aspecto, de nosotros. Yo juego a este juego, el de seguir el fútbol, el de seguirles el juego, por educación sentimental y porque me compensa globalmente de la misma forma que estoy en este mundo y participo en la parte alícuota que me corresponda de sus injusticias. Juego e incluso le aplico la razón, pero ser dar un paso y colocarme fuera y tomar solo lo que me interesa de un circo que globalmente no hay por donde cogerlo.
En ocasiones es bueno dejarse arrastrar por los caballos

@anónimo
Suenas a enblanquiblau

Anònim ha dit...

claro los caballos que tiraran del carro no son caballos sino periquitos,un sentimiento UNICO

Anònim ha dit...

creo referente a la foto de la entrada de Leverkusem que es un atentado contra los sentimientos del españolismo por lo que mi calificacion al respecto es digna de un cule "creo que por terrorista seria muy fuerte no?"

Anònim ha dit...

pero sinceramente que analisis puede sacar un periquito de un cule o viceversa analizarlo sinceramente y explicalo por que yo siempre obtengo el mismo analisis gracias

Anònim ha dit...

Una hora i mitja!!!!! Això és el que he trigat a posar-me el dia del blog, tot i fer una lectura en diagonal.

En el meu retorn aprofito per donar la benvinguda a l'enblanciblau, a l'Alvaro Koso Bar i a l'anonimous. Em sembla que encara no havíem coincidit.

Abans de la meva reflexió sobre el partit, dir també que m'alegro que el blog hagi tornat a la sensatesa. Vist des de fora i amb la fredor de qui es posa al dia després d'un temps desconnectat he de dir-vos que alguns comentaris del blog resulten sumament patètics. He de dir també que dos o tres articles enrera també m'ho semblaven alguns dels seus autors.

Però anem al gra:

Ahir a la nit, tornant del teatre (gràcies Patidor per no avergonyir-me) vaig anar de pet al llit per escoltar el programa d'esports nocturn. I quan vaig saber que havíem guanyat i qui havia marcat els golets, vaig pensar...

I si em canvio el nick, deixo de ser la patidora i em converteixo amb el métode savigol_a???

Sempre m'ha agradat el pibito. Si és pessetero no crec que ho sigui més que la majoria de jugadors de l'elit del futbol. Simplement espera les seves oportunitats, i ell sí, les aprofita.

I métode, ara no em surtis amb les teves defenses a ultrança del Gud; he vist que la meva absència t'ha relaxat i ja t'he vist el plumeru!

Fins la propera companys!

Anònim ha dit...

@patidora
Te encontraba a faltar.
Para mi defender a Saviola no es atacar a Gud. ¿Pero quién defiende a Esquerro?

Anònim ha dit...

@lvaro koso bar........

tu eres al que un tal mikelele si no recuedo te dijo que te llamaras así???
Borde por el comentario tal vez, no por el hecho de serlo.
Me comento un colega que este blogg era divertido y dije va voy a entrar a ver que es esto, y la verdad es que no está mal.

Anònim ha dit...

Tard però aqui va la meva opnió del partit:
Pur tràmit de color gris. Com és habitual últimament.
Pel que fa a saviola, jo ja he dit repetides vegades que si li donen minuts serà la solució fins la tornada d'eto'o.

A la patidora:
Benvinguda de nou. Ara, això d'ajusticiar.... no sé, no sé. La sensatesa d'aquesta blog ha tornat, si, i ho ha fet després de presionar al patidor per que la fes retornar. Si el blog es va descantillar es per que el seu autor no va fer res per imperdir-ho. Així que per la part que em toca, que segur que em toca algun trosset de la trva crítica, que s'apigues que no em sento gens culpable.

Anònim ha dit...

@borde
El meu nom solament ho escullo jo, borde!

@tranquil
Comentari patètic. El blog sol va sofrir la desgràcia que algú demanés que s'instal·lés la censura, veritat?

@patidora
Veig que ets una dona assenyada. I això?
Però bé que qualifiques de patètiques alguns comentaris i articles. No estaràs tirant llenya al foc?

Anònim ha dit...

@ tranquil

Em sembla que en cap cas t'he adjectivat ni t'he anomenat en el meu escrit anterior pel que fa referència al mal gust d'alguns articles. Si t'has sentit al·ludit tu mateix però jo no serè qui jutgi a cap dels col·laboradors en aquest blog.

D'altra banda, no em sembla just que facis responsable al patidor del desmadre o del retorn a l'ordre en aquest blog. Hi ha un dret que és la llibertat d'expressió i el respecte a totes les opinions i per tant som cadascú de nosaltres els responsables de les nostres accions i els amos de les nostres paraules.

@ alvaro Koso Bar

No. No tiro llenya al foc. Només he dit el que penso. Crec que no ens coneixem però suposo que tenim tots prou edat com per diferenciar les opinions, la diferència de criteris entre nosaltres, els piques divertits que doten de "xixa" al blog, fins i tot, les crítiques -amb més o menys ironia- a jugadors de futbol-, dels insults i ofenses personals.

I ara, a gaudir de l'Espanyol-Barça i, no oblideu el divertiment que ens ofereix el Madrid. Heu sentit a Capello??? Avui ha dit en roda de premsa que el Beckam no tornarà a vestir la samarreta blanca!!! Ja, ja... un per boques i l'altre per soberbi! Què divertit!

Sergi Larripa ha dit...

@Tranquil:
Em sorprèn que tornis a posar sobre la taula el tema de la tensió que vam viure al blog fa uns dies, justament ara que fa dies que tot estava tranquil.

O sigui que, segons tú, "Si el blog es va descantillar es per que el seu autor no va fer res per imperdir-ho". És a dir, que va ser culpa meva. I, segons tú, "a sensatesa d'aquesta blog ha tornat, si, i ho ha fet després de presionar al patidor per que la fes retornar". És a dir, que va ser gràcies a vosaltres, o a tú, deus pensar, que em vas pressionar.

Bueno, bueno...menys mal que tot queda gravat i qualsevol pot repassar tot el que tots vam escriure. ¿Vols que et recordi tot el que tú, que t'autodenomines "tranquil" vas arribar a escriure? Vols que reproduexi alguna de les teves frases? No cal, oi? Recorda que un és propietari dels seus silencis, i esclau de les seves paraules.

Crec que has fet bones aportacions en els comentaris del blog. I et valoro com a lector. Però no deixes de sorprendrem en algunes coses. Sorprèn, per exemple, el que li dius a un altre lector sobre "ajusticiar", quan tú has estat el primer en ajusticiar. Et prego que abans de jutjar les actituts dels altres, jutgis les teves. Potser així no m'hauràs de tornar demanar auxili perquè arbitri en la teva defensa.

Suposo que estaràs satisfet que et digui tot això. No t'has cansat de demanar-me que posi al seu lloc a aquell que es passi. Doncs és el que estic fent.

Dit això, no tornaré a parlar del tema. Crec que he deixat clars, amb les meves paraules, i també amb els meus silencis, la meva postura. Si t'agrada, perfecte. I si no, doncs ho sento molt. No canviaré. Així que no cal que em tornis a dir allò de que si no faig no se qué marxaràs. En contra del que sembla que et penses, jo no actuo sota pressió. A mí la pressió, ni fu ni fa. Aíxí que si el blog t'agrada, perfecte: has fet contribucions molt bones i et valoro com a lector. Però si no... noi, a la vida no es pot contentar tothom. Hi ha molts altres blogs culés. Així que entendre que prenguis una altra decisió.

Una salutació.

Anònim ha dit...

@patidora
Tinc 33 preciosa, l'edat de Crist i de Risto, i tu?
A mi tots els rifirafis em semblen divertits, a tu no?
Mira que la que li ha caigut a Tranquil. Jejejejejeje

el método goljohnsen ha dit...

CASUALITATS...

*
Gudjohnsen comença a aclimatar-se a jugar de davanter centre, marca uns quants golets i la patidora desapareix del mapa...

Però... Guddy no acerta en un parell de partits i Saviola marca en una “pachanga” contra l’Alabès i mira, apareix de nou la patidora... la patidora o el método savigol_a, com es fa dir ara... un nick molt original i innovador...

De vegades les casualitats no són sempre casualitats.

Sergi Larripa ha dit...

@ Alvaro koso var:
Cuando veas las barbas del vecino pelar, pon las tuyas a remojar.

Anònim ha dit...

Hola mètode Goljohnsen!!!!!!

Jo també et trobava a faltar.

Doncs no sé si he aparegut de nou de manera oportuna... el que si sé és que no ha estat premeditat i que el senyor Gud no em condiciona tant la vida com per aparèixer o desaparèixer del blog.

Simplement, per circumtàncies personals m'he perdut alguns partits.

el método goljohnsen ha dit...

*
Si si si...